JAG HOPPADE FALLSKÄRM!!

Ni läste rätt, jag har alltså hoppat fallskärm. Helt overkligt. Det är de mest spontana och sjuka jag gjort i hela mitt liv. När vi satt på bussen påväg från Wellington till Taupo så skickade dom ut listor som man fick skriva upp sig på om man exempelvis ville hoppa fallskärm eller rafting. Viki och jag bara kollade på varandra och sa att vi vill inte lämna Australien och Nya Zeeland utan att ha gjort det. Hade tidigare aldrig tänkt att göra det tills en vän till mig berättade hur amazing det var. Så både Viki och jag tänkte fuck it, så vi skrev dit våra namn. Bara cirka två timmar senare stannar busschauffören och säger att nu är det dags för skydiving. Höll på att få en hjärtattack haha. Det var bara att bege sig in för att ta på sig all utrustning och träffa den man skulle hoppa med. Inte långt där efter så sitter alltså jag och Viki i ett litet rosa flygplan som lyfter från marken. Jag var så fruktansvärt nervös när jag såg hur vi bara steg högre och högre upp. Viki skulle hoppa först av alla och jag var nummer två. Killen bakom mig spände åt banden runt mina ben riktigt hårt och satte på mig mina glasögon och sa "nu är det dags". Herregud vad jag trodde att jag skulle dö haha.

Väl där uppe hade man inget annat val än att hoppa, fanns ingen återvändo när vi satt och dinglade med benen 12.000 ft upp i luften. Straxt där efter slängde han sig ut med mig och det finns inget sätt jag kan beskriva den känslan på. Det var så overkligt. Så oerhört läskigt, en skräckblandad förtjusning. Först fick jag verkligen panik när vi bara föll fritt ner mot marken. Men sen kunde andas och inse hur sjukt det var innan han släppte ut fallskärmen. Så där seglade vi högt uppe i luften och hade utsikt över Nya Zeeland. Har aldrig haft en sådan underbar känsla och en sådan extrem adrenalinkick. När vi väl landade på marken så var man så galet lycklig. Jag bara hoppade runt och skrek "I made it!!!" hahah.

Vi köpte filmerna av oss när vi hoppade och även alla bilder. Filmerna är så sjukt roliga, dog av skratt när vi kollade på Vikis film haha. Såå värt alla pengar och fyfan vad stolt jag är över mig själv att jag klarade det och faktiskt vågade.