FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN

Under lite mer än ett dygn har vi varit med om sådana dalar och toppar. Vid ett tillfälle fällde jag till och med en tår haha. Ska berätta för er. När vi anlände till Airlie beach hade det blivit fel med vårat boende så Viki och jag tvingades gå i mörkret in till stan för att ta in på första hostelet vi såg. DET VAR DE VÄRSTA JAG VARIT MED OM. I köket låg det matrester överallt o all disk var skitigt, ville kräkas. Vi fick dela rum med 6 andra som ignorerade oss, dom hälsade alltså inte när vi kom in i rummet?? I rummet stank det, låset till toan var trasigt, nattklubben låg precis under och vi var utan ström i ca 8 timmar. Sen skar jag mig i fingret också, som pricken över i:et. Men vi överlevde natten. För nästa dag skullr vi ut på en segelbåt i två nätter. MEN TROR NI INTE DET ÄR FEL DATUM? Jodå, det var inte förän nästa dag. Viki höll på att få ett mentalt breakdown för att vi skulle behöva sova där igen. Så jag ringde hem till mamma och pappa så dom betalade ett så otroligt fint hotellrum åt oss. Både jag och Viki grät av lycka haha.

Kolla bara på bilderna, vilken dröm!! Så efter att ha dragit våra väskor, som väger 30 kg i stekande sol i över 30 minuter, satte vi oss på balkongen och käkade mango o lyssnsde på musik. Då hade vi verkligen nått toppen, maxat livet. Sen badade vi och solade i den fina poolen för att framåt kvällen gå ut och äta en riktig middag. Drinkarna var så goda. Tyckte att vi var värda det!

Idag (torsdag) ska vi ut på en segelbåt och sova på den i två nätter. Tvivlar på att jag kommer ha något internet. Så vi hörs om tre dagar ungefär. Puss